söndag 20 maj 2018

Söndag 20/5-2018 19:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt fick jag inget sömn data alls mobilen hade stängt av programmet så jag fick inte nått. Kom ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Efter detta så gick jag igång med teckningen körde den fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Och jag gick igång med att laga mat till tre tiden hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta så har jag köpt ett spel jag fick 150 från att svara på frågor och så la jag till 35 så fick jag ett spel som heter Axiom Verge och skall spela en dag och jag tänkte sända detta på twitch om jag kan få det att fungera jag har skaffat program och allt men jag har inte sänt något innan. Men kanske till söndag om jag hinner kommer ta en timme eller två tänkte jag men jag får se om jag har tid till detta. Så mer? Ja jag vann inte nått igår men kanske lite jag ser detta idag när jag kollar mailen om det gav nått. Så mer? Hoppas på bra sömn inatt igen så kör jag imonn på romanen igen. Men jag måste sova med så jag hoppas att det är tyst så jag kan somna som jag vill. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så skall jag köra imonn på allt och då också stretchen som jag har hoppat ett tag nu. Vi hoppas på bra natt inatt.

ROMAN: Ja kör imonn om jag sover vill säga och det hoppas jag att jag gör.

TECKNING: Ja körde idag och det gick så där idag hade svårt att fokusera idag och jag höll inte på så läge idag men lite fick jag gjort ändå. Kör till söndag igen om inte innan.

MUSIK: Ja jag kan köra en dag om jag sover kasst men jag hoppas att jag sover bra så kör jag roman varje dag denna veckan igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: